Συνέχεια στο σερί των νικών θέλει κόντρα στον Μανδραϊκό ο Χ. Τρικούπης (video)

Συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θέλει να δώσει η ομάδα μας αύριο Κυριακή στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μανδραϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας (Ώρα Έναρξης 17.00).

Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα μας μετράει ισάριθμες νίκες και με την ψυχολογία στα ύψη θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με  παίκτες και τεχνική ηγεσία να δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμη νίκη που θα φέρει την ομάδα μας πιο ψηλά.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου μας , αντιπροσωπεία των αθλητών μας βρέθηκαν την Παρασκευή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και μοίρασαν προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση του αγώνα της Κυριακής από τους μικρούς μαθητές.

Στην καθιερωμένη, πια, Media Day δηλώσεις έκανε ο αθλητής της ομάδας μας Χρήστος Σταμούλης μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές αλλά και τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Μανδραϊκό.

 

 

Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουμε με 6 παίκτες. Η βοήθεια του κόσμου και η στήριξη του στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν συγκλονιστική και μας έδωσε δύναμη για την κατάκτηση των πολύτιμων νικών.

Τον καλούμε και αυτήν  την Κυριακή να δώσει βροντερό παρόν για μια ακόμη φορά και να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη, σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το Μεσολογγίτικο μπάσκετ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

trikoupisbc.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr