Χαρίλαος Τρικούπης ''Να περάσει ο επόμενος''

Χαρίλαος Τρικούπης – ΚΑΟΚ Κόρινθος 69-55

Την δεύτερη εντός έδρας σερί νίκη κόντρα στην Κόρινθο αυτή την φορά σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης με σκορ 69-55.

Η ομάδα του Μεσολογγίου μπήκε φουριόζα στο παρκέ στα πρώτα λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου και κατάφερε να προηγηθεί με 12-4 λίγο πριν το τέλος. Ένα μπλακάουτ των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την απόλυτη ευστοχία του Σταυρόπουλου για λογαριασμό των φιλοξενούμενων που θα σημείωση 10 πόντους με δυο τριποντά θα φέρει την ομάδα του να προηγείται με 17-12 με το τέλος του δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Χαρίλαος θα αφυπνιστεί και θα καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 34-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο για ακόμα μια φορά όπως και στο προηγούμενο εντος έδρας παιχνίδι στο παρκέ υπήρχε μια μόνο ομάδα, αυτή του Χαρίλαου Τρικούπη. Δυνατή άμυνα, τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο και καθαρό μυαλό έφεραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα στους γηπεδούχους, που κατά διαστήματα με την παρόρμηση που αντλούσαν από το ένθερμο κοινό που κατέκλυσε από άκρη σε άκρη το κλειστό, έβγαλε φάσεις που κάνεις βλέπει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για τους γηπεδούχους για ακόμα ένα παιχνίδι τα πρώτα βιολιά ήταν οι Γεωργιάδης με 22 πόντους και Ψάλτου με 16, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο πολύπειρος Δανιήλ με 19 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε.

Σε λίγο θα ακολουθήσει και βίντεο με στιγμές από το σημερινό παιχνίδι.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Καρπάνος-Μακρόπουλος

Δεκ:12-17 22-16 18-10 17-12

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Ζωντός) Ιωάννου 9(2), Βουρνάς, Ζαμπέτης, Σταμούλης, Καρέτσος, Μουράτογλου 11, Σταυρόπουλος 9(1), Δημητρόπουλος, Γεωργιάδης 22(1), Παπαγεωργίου, Μπαλτάς, Ψάλτου 16(1)

ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ: (Μανωλιτσάκης) Αναγνωστόπουλος 4, Πάππος 7(1), Κατσαμάκης 5, Τσακιρίδης 4, Πράτης, Μακρής 2, Δανιήλ 19(4), Σταυρόπουλος 10(2), Σταυριανόπουλος 2, Γιαννουλάκος 2

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr