Βολές κατά Μάνου και εξαίρεση από τα επόμενα παιχνίδια ζητά το Μεσολόγγι

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΟΚ

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ/ΕΟΚ,

Από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία έως και σήμερα δεν έχουμε εκφραστεί ποτέ δημόσια κατά κάποιου διαιτητή, ακόμα και σε παιχνίδια όπου η ομάδα μας αδικήθηκε. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε και έχουμε τη πεποίθηση ότι τα όποια διαιτητικά λάθη συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού είναι ανθρώπινα και χωρίς δόλο. Το ίδιο θεωρούμε και για το χθεσινό παιχνίδι μας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο οποίο θεωρούμε ότι αδικήθηκε η ομάδα μας από τη διαιτητική τριάδα. Παρόλα αυτά θα θεωρήσουμε και πάλι ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη που δεν κρύβουν δόλο και σκοπιμότητα.

Σε αυτό που θα εστιάσουμε όμως και δεν θα δείξουμε καμία ανοχή καθώς συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι η προκλητική, ειρωνική και ανάρμοστη συμπεριφορά του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης κυρίου Αναστάσιου Μάνου κατά των μελών της αποστολής της ομάδας μας. Ο κύριος Μάνος έχει σφυρίξει φέτος δύο παιχνίδια της ομάδας μας κόντρα στο Περιστέρι την 4η αγωνιστική και κόντρα στο ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστική. Και στα δύο παιχνίδια αυτά η ομάδα μας εκτός από τα πολλά παράπονα που έχει για τα σφυρίγματα του, έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια η συμπεριφορά των μελών του πάγκου μας ήταν πάντα κομψή και πότε δεν δημιούργησαμε πρόβλημα σε οποιαδήποτε διαιτητή. Για το λόγο αυτό λοιπόν ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες μας προσβάλλουν και μας υποτιμούν. Ζητούμε συνεπώς από τα μέλη της ΚΕΔ /ΕΟΚ την εξαίρεση του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Μάνου από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με εκτίμηση το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Γ. Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr