Νίκη με 3-0 στην ''πρεμιέρα'' για τον Αλικυρναϊκό επί του Α.Ο Παπαδατών

 

Εύκολη επικράτηση με σκορ 3-0 για την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά, που στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα των Παπαδατών.

Οι γηπεδούχοι που είχαν τον ελέγχω καθ όλοι την διάρκεια του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 20΄με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Κουλογιάννη μετά από σέντρα του Λάτσου.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄ο Κώστα Βασιλείου θα κάνει το κλέψιμο μέσα στην περιοχή μετά από κόντρα σε προσπάθεια απομάκρυνσης των φιλοξενούμενων και με σουτ θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Μόλις δυο λεπτά στην επανάληψη και το 47΄ο Κώστας Βασιλείου με εκτέλεση φάουλ θα φέρει την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Ψαθάς με προβολή θα κάνει το 3-0 κλειδώνοντας και ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.

Στην συνεχεία του παιχνιδιού οι δυο αναγκαστικές αλλαγές στο 51΄ και στο 60΄ του φιλοξενούμενους, η αποβολή στο 57΄του προπονητή τους για διαμαρτυρία σε μια φάση που ζητούν πέναλτι, δεν θα επιτρέψει στην ομάδα των Παπαδατών βρει ψυχικά αποθέματα ώστε να διεκδίκηση κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πολύ καλή παρουσία κατά διαστήματα από τους παίκτες του Σπύρου Χαϊδάκη, με τους ποδοσφαιριστές μέρα με την μέρα να αφομοιώνουν τα όσα δουλεύει ο έμπειρος τεχνικός στις προπονήσεις.

Το φιλμ του αγώνα:

20΄γκολ, ψηλοκρεμαστή σέντρα Λάτσου στην περιοχή, κεφαλιά του αμαρκάριστου Κουλογιάννη και 1-0.

23΄σουτ του Κοκορώνη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45΄γκολ, προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από την μεγάλη περιοχή για τους παίκτες των φιλοξενούμενων με την μπάλα να κοντράρει, κλέψιμο του Κώστα Βασιλείου με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0.

47΄γκολ, καλοχτυπημένο φάουλ  του Κώστα Βασιλείου στην καρδιά της μικρής περιοχής, προβολή του Ψαθά και 3-0.

51΄αναγκαστικη αλλαγή για τους φιλοξενουμένους με τον Παπασπύρο να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και εν συνεχεία με ασθενοφόρο να διακομίζετε για το νοσοκομείο.

57΄εντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από του φιλοξενούμενους σε πτώση του Μπουσδούνη στην περιοχή, που θα στοιχήσει την αποβολή από τον πάγκο του προπονητή της ομάδας κ. Πασά.

60΄ακόμα μια αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενουμένους με τον Αφαλωνιάτη να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο χωλαίνοντας.

84΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουλογιάννη θα περάσει άουτ.

87΄σουτ του Κοκορώνη θα μαζέψει ο Χολέβας.

88΄σέντρα του Δημήτρη Φούντα από δεξιά, κεφαλιά του Στέφανου Τριφιάτη θα μπλοκάρει ο Πελέκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Λυσσάρης και Ροδάτος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σπύρος Χαϊδάκης) Χολέβας, Φούντας Δ., Ψαθάς, Ζέρβας (70΄Παπανικολάου), Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Φούντας Α., Λάτσος (75΄Μιχαλόπουλος), Κουλογιάννης, Βασιλείου Κ. (65΄Τριφιάτης Σ.), Τσιλιπάνος.

Α.Ο ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ: (Πασάς) Πελέκης, Μπουσδούνης, Αλπέντζος, Γιαννακόπουλος (70΄Μπολίκας), Μπερερής, Παπασπύρος (51΄λ.τ Ροϊδης), Κοκορώνης, Χαραλάμπους, Σχώρης, Παπαευθυμίου, Αφαλωνιάτης (60΄λ.τ Μιχαλόπουλος).

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr