Νίκη με 3-0 για τον Τρίκαρδο Κατοχής επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου

 

Με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας μπήκε ο Τρίκαρδος νικώντας την Ακαδημία Ναυπάκτου με σκορ 3 -0.

Ντέρμπι ως πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήταν αφού με το σφύριγμα του διαιτητή η ομάδα του Άρη Μεταξούλη άρχισε το ασφυκτικό πρεσινγκ στον αντίπαλο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο άρχισε να δημιουργεί σημαντικές στιγμές για να σκοράρει στην αντίπαλη εστία.

Θέμα χρόνου ήταν το γκολ και ήρθε το 1 - 0 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιώτης Γούργαρης στο πέμπτο λεπτό αφού πριν ο αμυντικός της Ακαδημίας απέκρουσε με το χέρι την μπάλα πάνω στη γραμμή σαν τερματοφύλακας! Ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα με τον πορτιέρο  εξουδετερωμένο.  Φυσικά σ’ αυτή τη φάση προηλθε και η δίκαιη αποβολή του αμυντικού της Ακαδημίας Τσουκαλά.

Με το σκορ αυτό τελείωσε και το 1ο ημίχρονο που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ήταν πιο τυχερός στην τελική προσπάθεια η ομάδα της Κατοχής που εκτός των χαμένων ευκαιριών είχε και τρία δοκάρια με τους Κουμπαρούλης Φ. με σουτ, Φορτσεράς Α. με κεφαλιά και Γούργαρης Π. με φάουλ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Τρίκαρδος μπήκε δυνατά με σκοπό να εξασφαλίσει τη νίκη με άλλο ένα τέρμα και αυτό ήρθε στο 60 όταν σε μια αντεπίθεση ο Κουκουρδέλης Παναγιώτης έκανε ωραία σέντρα στον Γούργαρη Π. και εκείνος δεν αστόχησε κάνοντας το 2 – 0. 

Συνεχίστηκαν οι ευκαιρίες για τον Τρίκαρδο για μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν είχαν το κατάλληλο αποτέλεσμα ώσπου με ωραίο πλάσε πάνω από τον τερματοφύλακα ο Π. Κουκουρδελης έγραψε το τελικό 3 – 0.

Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλή ομάδα,  αλλά έμεινε μόνο σ’ αυτό. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Διαιτητές: Κέκελος Τριανταφύλλου και Ασημάκης με πολύ καλή παρουσία.

Τρίκαρδος: Κουσουλας, Κοντοπανος, Κουμπαρουλης, Ραπτης, Κουσουλας Ν., Βαλτογιαννης Κ(83 Κογκολης Α), Κουκουρδελης Π., Ντερες Τ., Φορτσερας Α., Γουργαρης Π.,(Μεταξουλης Στ. 77) Βαλτογιαννης Σ (46 Μουρκογιαννης).

Ακαδημία: Χασαπογιαννης, Ραικος, Θανασιος, Χατζηαντρεου, Τσουκαλας, Φελεκης(Κατσαμπας 76), Γεωργακοπουλος, Κονιδας, Βαζος(Τσοπανας 65), Κατσικας. Σιαλμας (Δημητροπουλος 56).

Πηγή: katochinews.blogspot.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr