Τον Τρίκαρδο υποδέχεται στην αυλαία του Α΄ γύρου ο Αστέρας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή στους εντός έδρας αγώνες για τον Αστέρα, στην αυλαία του Α΄γύρου του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, όπου υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου.

 

Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος για τη φετινή χρονιά, γίνεται στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής και θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 5:00 μ.μ..

Μετά από καιρό, θα αγωνιστούμε στην έδρα μας με στόχο να κλείσουμε τη χρονιά και τον Α΄γύρο με επιτυχία. Παρόλο που η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, με δύσκολους αντιπάλους, εν τούτοις οι εμφανίσεις και οι ήττες που προήλθαν από μικρές λεπτομέρειες δίδουν δύναμη και ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει τη νίκη που επιθυμεί απέναντι στην Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος για άλλη μία φορά, στα πλαίσια του Κυπέλλου, όπου ο Αστέρας ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας έχασε στις καθυστερήσεις από τον Π.Α.Ο. Αγρινίου εκτός έδρας με σκορ 1-0, ενώ η ομάδα της Κατοχής ηττήθηκε εντός έδρας από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με σκορ 2-3.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν τους παίκτες μας στον αγώνα αυτό, με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ο αγώνας θα είναι βραδινός, θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. και θα δώσουμε ραντεβού στα γήπεδα το νέο έτος, μιας και ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr