Γενική συνέλευση την Κυριακή για τον Αλικυρναϊκό.. από Δευτέρα τα σπουδαιότερα!

 

Ανοιχτή γενική συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 14/6 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού για την νεοφώτιστη στην Α κατηγορία ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.

Σκοπός της γενικής συνέλευση είναι ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε αλλά να οριοθετηθούν και οι στόχοι για την νέα χρόνια, εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν αλλά αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την προσχώρηση στα διοικητικά της ομάδας νέων μελλών που θα θελήσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια του συλλόγου.

Από Δευτέρα αναμένεται να βγουν και στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά που θα είναι στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, με την ομάδα να χρησιμοποιεί ως έδρα και την φετινή χρονιά το ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρωτεργάτη της φετινής χρονιάς τεχνικό της ομάδας Σταμάτη Σαρρή σειρά έχουν οι ανανεώσεις για την ομάδα του Αλικυρναϊκού και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους μεταγραφικούς στόχους.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι συμφώνα με πληροφορίες μας, το προσεχές διάστημα αναμένεται να βγει στον αέρα και το νέο σαιτ της ομάδας, που ο καθένας θα μπορεί άμεσα να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο σύλλογο του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr