Αλικυρναϊκός: «Τους ΚΟΠΟΥΣ μας, τον ΙΔΡΩΤΑ μας και τις ΘΥΣΙΕΣ μας δεν τις χαρίζουμε σε κανέναν κ. Κέκελο».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από πέντε χρόνια επανεργοποίησης της ομάδας μας, σήμερα είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας και υπεύθυνος γι αυτό είναι ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας, ο κ. Κέκελος.

Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε αντιμετωπίσει πολλές κακές διαιτησίες και έχουμε αδικηθεί κατάφορα σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Σεβόμενοι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλοντας να βοηθήσουμε στην καλύτερη λειτουργία του, δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να αναλωθούμε σε ανακοινώσεις εναντίων των διαιτητών, θεωρώντας το ανθρώπινο λάθος δικαιολογημένο (επαναλαμβανόμενο λάθος, παύει να είναι λάθος) και μη θέλοντας να καλλιεργήσουμε κλίμα και εντυπώσεις εναντίων τους, θεωρώντας πως έτσι βοηθούμε να γίνει πιο εύκολο το έργο τους.

Πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν πάει άλλο. Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή ΑΛΗΤΕΙΑ του κ. Κέκελου ο οποίος αν χθες δεν ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΣ εναντίων της ομάδας μας, είναι τουλάχιστον ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ για να διευθύνει αγώνες Α τοπικού.

Χθες, ο εν λόγο κύριος αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, το πρώτο στη φάση του 27ου λεπτού σε ανατροπή του παίκτη μας Δήμου Γαβρίνα από δύο αντιπάλους του και το δεύτερο στη φάση του 51ου λεπτού σε καταφανέστατο χέρι εντός περιοχής παίκτη της ομάδας των Καλυβίων, ενώ ο ίδιος ήταν σε απόσταση πέντε μέτρων έκλεισε τα μάτια αρνούμενος την καταλόγιση του πέναλτι, απαντώντας ειρωνικά στις έντονες διαμαρτυρίες μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με πολλά ανάποδα σφυρίγματα όλος τυχαίως όλα εναντίον της ομάδας μας κατάφερε να εκνευρίσει παίκτες, πάγκο και κερκίδα δίνοντας την εντύπωση στους παρευρισκόμενους στο γήπεδο ότι σήμερα ήταν σε εντεταλμένη αποστολή με αμφότερο σκοπό να μην κερδίσει η ομάδας μας, εξυπηρετώντας προφανώς άλλα συμφέροντα. Για του λόγου το αληθές εντός των επόμενων ημερών θα αναρτηθεί και σχετικό βίντεο.

Απαιτούμε ο κ. Κέκελος να μην ξαναδιευθύνει αγώνα της ομάδας μας και περιμένουμε τη βαθμολογία του από τον παρατηρητή διαιτησίας που βρισκόταν στο γήπεδο, αναμένοντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Τους ΚΟΠΟΥΣ μας, τον ΙΔΡΩΤΑ μας και τις ΘΥΣΙΕΣ μας δεν τις χαρίζουμε σε κανέναν κ. Κέκελο.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr