Ένσταση η Φλόγα… Άνω κάτω τα Play-Off της Α κατηγορίας


Αλλαγή στα δεδομένα διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ της Α” ΕΠΣΑ προκαλεί η ένσταση  κατά του κύρους του αγώνα Ναυπακτιακός – Φλόγα που  θα καταθέσει το πρωί της Τετάρτης η διοίκηση της ομάδας της Παλαιομάνινας επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Παράλληλα ζητά την αναβολή των αγώνων μπαράζ εώς ότου εκδικαστεί η ένσταση όπου το βασικό στοιχείο θα είναι το βίντεο του αγώνα. Δεν αποκλείεται ωστόσο κατά την συζήτηση της ένστασης να προκύψουν  εκπλήξεις, αφού κάτι τέτοιο διαφαίνεται και από την ανακοίνωση  που εξέδωσε η διοίκηση της Φλόγας μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα στο Παπαχαραλάμπειο.

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι  φυσικό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ΕΠΣΑ όσον αφορά τα χρονικά διαστήματα τέλεσης των τεσσάρων αγώνων που απομένουν καθώς θα πρέπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου να ενημερώσει την ΕΠΟ για τον πρωταθλητή Αιτ/νιας.

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 21:00  αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ  παρουσία του προέδρου Τ. Παπαχρήστου για να αποφασίσει την διεξαγωγή ή την αναβολή των αγώνων της Κυριακής αφού ζητήσει και τις εισηγήσεις των εξειδικευμένων νομικών συμβούλων της, οι οποίοι θα εξετάσουν την υποβληθείσα ένσταση της Φλόγας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr