Στον ΠΑΟ Ρουφ ο Αιτωλοακαρνάνας Τάσος Καρράς

Ο Θοδωρής Κουνάδης μαζί με τους συνεργάτες του καθημερινά εργάζονται σκληρά προκειμένου ο ΠΑΟ Ρουφ να συνεχίσει και τη νέα σεζόν να διατηρέιται στις κορυφαίες θέσεις της Α' ΕΠΣΑ και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο γνωστός επιχειρηματίας πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία κίνηση αφού ήρθε σε συμφωνία με ικανότατο επιθετικό που θα επομιστεί το βάρος του σκοραρίσματος. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σιλεβίστα θα προπονείται ο 23χρονος Τάσος Καρράς που ήρθε σε συμφωνία με την "Αουστρια".

Ο νεαρός άσος παρότι είχε δεχτεί προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών προτίμησε τον ΠΑΟ Ρουφ αφού είδε πως πρόκειται για έναν σύλλογο που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αρης Αρχαγγέλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΕ Μεσολογγίου, Αχαϊκή, Πυρσό Γρεβενών, ΑΟ Μυκόνου και Ατρόμητο Κ20.

Πηγή: http://www.stoplekto.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr