Τι είπε ο Αυγενάκης για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Παρών στη συνέντευξη Τύπου των παρακτίων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας ήταν ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μίλησε για τα πρωταθλήματα που είτε έχουν διακοπεί είτε δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου των παρακτίων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας ήταν ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μίλησε για τα πρωταθλήματα που είτε έχουν διακοπεί είτε δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Όπως ανέφερε: «Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες την ώρα που ο κορονοϊος σήμερα καλά κρατεί» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης και πρόσθεσε: « Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων».

Πηγή: kerkidasport

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr