ΑΕΜ | «Δεν θα ανεχθουμε ξανά στο μέλλον, τέτοιου είδους διαιτητικές συμπεριφορές»

Διαμαρτυρία της ΑΕ Μεσολογγίου για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

«Η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Γκιάφη, στον χθεσινό αγώνα της με τον Αμβρακικό Λουτρού.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, ήταν εριστικός στη συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επέτρεψε από την αρχή του αγώνα σε πολλές περιπτώσεις, το σκληρό παιγνίδι των παικτών των φιλοξενούμενων, χωρίς να τους τιμωρήσει. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ της ομάδας μας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με το σκορ στο 0-0, σε μία φάση κατά την οποία η μπάλα είχε περάσει οριακά την γραμμή του τέρματος κι ενώ ο επόπτης ήταν εκτός θέσεως και δεν υπέδειξε τίποτα.

Στη συνέχεια, στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-1, ο κ. Γκιάφης αγνόησε δύο περιπτώσεις πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας, σε τράβηγμα στον Κράνη μέσα στην περιοχή του Αμβρακικού και ανατροπή του Γαβρίνα, σε μπάσιμό του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Επίσης, ο κ. Γκιάφης, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αντί να ασχολείται με τα της διεξαγωγής του αγώνα, φρόντιζε να απαντάει στις διαμαρτυρίες των φιλάθλων και των παραγόντων της ομάδας μας, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός αγωνιστικού χώρου, με διάφορες ειρωνικές εκφράσεις.

Η διοίκηση της ΑΕΜ ενημερώνει τους αρμόδιους της ΕΠΣΝΑ και της επιτροπής διαιτησίας, ότι δεν θα ανεχθεί ξανά στο μέλλον, τέτοιου είδους διαιτητικές συμπεριφορές.

Εκ της διοίκησης της ΑΕ Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr