Σουπερ διαγωνισμός Κερδίστε τρία διαρκείας της ΑΕ Μεσολογγίου!


 

Ξεκιναει από σήμερα Δευτέρα 14/9 και θα διαρκέσει μέχρι την προσεχή Παρασκευή 18/9 και ώρα 22:00 μ.μ σουπερ διαγωνισμός με τρεις  (3) τυχερούς να κερδίζουν από ένα εισιτήριο διάρκειας της ΑΕ Μεσολογγίου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδας ή τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και να μπείτε στην κλήρωση για τα τρία (3) εισιτήρια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα like ΕΔΩ και εν συνεχεία να στείλετε ένα email aitosports.gr@gmail.com  (με την υποσημείωση Διαγωνισμός διαρκείας ΑΕΜ) με το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας και να μπείτε στην κλήρωση .

Η κλήρωση με τους μεγάλους νικητές θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου το βράδυ και όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα από την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός της προσφοράς για τους φιλάθλους της ΑΕ Μεσολογγίου είναι το Κατάστημα Barber  Shop  (Κούρεμα Ανδρικό και Παιδικό) του Θοδωρή Παππά στο Μεσολόγγι, Ελευθερίου Βενιζέλου 7 τηλ. 26310-55280.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr