Σήμερα 28/10 στο ενωσιακό ο αγιασμός για το Μεσολόγγι 2008

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 το Μεσολόγγι 2008 θα τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Θεοδ. Πασσιόπουλος» την Παρασκευή το απόγευμα στις 6.00 μ.μ., παρουσία των παικτριών, του τεχνικού τιμ, καθώς και μελών του Δ/Σ ,χορηγών της ομάδας, γονέων και φίλων.

Μετά τον Αγιασμό θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ομάδας, του αθλητικού υλικού και βράβευση των παικτριών για την προηγούμενη σαιζόν, στην συνέχεια θα γίνει προπόνηση της ομάδας, ενώ με την λήξη της, θα υπάρξει το σχετικό κέρασμα για το Καλό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, που ξεκινά την Κυριακή για το Μεσολόγγι 2008 , στην Τρίπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Άρη , στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 απευθύνει θερμό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και τους περιμένει στο Ενωσιακό γήπεδο, τόσο για τον αγιασμό, όσο και για την παρουσίαση των υπολοίπων (παικτριών - αθλητικού υλικού…).

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr