Ήττα με 2-0 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 από τον ΠΑΟΚ

 

Την ήττα με σκορ 2-0 από την ομάδα του ΠΑΟΚ γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 για την 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Πολύ καλή παρουσία για την ομάδα του Μεσολογγίου στα πρώτα 35΄της αναμέτρησης παίζοντας έξυπνα στην κόντρα και δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 10΄ για το Μεσολόγγι 2008, η Βέρρα θα πιέσει και θα κλέψει τη μπάλα επιχειρώντας σουτ «φωτοβολίδα» από απόσταση 30 μετρά περίπου και την Παπακωνσταντίνου εκτός εστίας, με την τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και αυτή να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Την εκτέλεση του κόρνερ θα αναλάβει η ίδια στέλνοντας τη μπάλα να περνάει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος και να καταλήγει άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο πριν το ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα πιέσει ώστε να πάρει κεφάλι στο σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την Νταβαντζή να δηλώνει παρόν όποτε αυτό χρειαστεί.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με αλλαγή για της φιλοξενούμενες, με την Παντελιάδου να περνάει στο παιχνίδι και με 1 ασίστ και 1 γκολ ουσιαστικά να είναι η παίκτρια που θα κάνει τη διάφορα, οδηγώντας την ομάδα του ΠΑΟΚ στη νίκη.

Στο 47΄ καλοχτυπημένο κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι της Παντελιάδου με σουτ στην κλειστή γωνία η Χατζηγιαννίδου θα κάνει το 0-1.

Στο 77΄ανατροπή της Ντιμιτρίγεβιτς από την Ευθυμίου στην περιοχή και πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, την εκτέλεση θα αναλάβει η Παντελιάδου κάνοντας το 0-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε σιγή 1΄λεπτου για τα θύματα της κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική, ενώ η ομάδα του Μεσολογγίου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες τόσο στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και τις παίκτριες Κακαμπούκη Ελένη και Νεφρού Ειρήνη με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

10΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Μεσολογγίου, κλέψιμο της Βέρρα και σουτ φωτοβολίδα από περίπου τα 30 μετρά , μετά ακροδάχτυλα η Παπακωνσταντίνου θα αποκρούσει τη μπάλα η οποία θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ. Το κόρνερ θα αναλάβει να εκτέλεση Βέρρα με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος χωρίς κάποια παίκτρια να έρθει σε επαφή.

33΄σουτ της Χατζηγιαννίδου με τη μπάλα να προσκρούει σε αμυντικό καταλήγοντας στα χέρια της Νταβαντζή.

40΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για την ομάδα του ΠΑΟΚ,  σουτ της Μάρκου και εντυπωσιακή απόκρουση της Νταβαντζή.

44΄διπλη χαμένη ευκαιρία για της φιλοξενούμενες, σουτ της Κακαμπούκη ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση της Νταβαντζή, στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ της Γκάτσου θα περάσει άουτ.

47΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει τη μπάλα, σουτ στην κλειστή γωνία από την Χατζηγιαννίδου και 0-1.

50΄γυρισμα στην περιοχή της Παντελιάδου, πλασέ της Μάρκου άουτ.

53΄σουτ της Παντελιάδου από πλάγια θέση στο οριζόντιο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ από την Παντελιάδου άουτ.

75΄σουτ μέσα από την περιοχή για τον ΠΑΟΚ με την Ντιμιτρίγεβιτς άουτ.

76΄σουτ για την ομάδα του Μεσολογγίου με την Βατσικα, θα μπλοκάρει η Παπακωνσταντίνου.

77΄ΓΚΟΛ, ανατροπή της Ντιμιτρίγεβιτς από την Ευθυμίου στην περιοχή και πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, την εκτέλεση θα αναλάβει η Παντελιάδου κάνοντας το 0-2 για την ομάδα της.

79΄εκτελεση φάουλ σε καλό σημείο με την Παντελιάδου για τον ΠΑΟΚ, ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση από την Νταβαντζή.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διώτης, Κουρλος και Κατσαρός του συνδέσμου Ευρυτανίας.

Μεσολόγγι 2008: (Γιάννης Γουλής) Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μόκκα, Γεωργαρά (73΄Λίπο),Αυγέρη, (49΄Πούλιου), Βατσικα, Καπνίση, Μαρκουτσά, Βέρρα (66΄Αναγνωστοπούλου), Τζουμερκιώτη (63΄Ευθυμίου).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Ε., Ντιμιτρίγεβιτς, Παλαμά, Στράντζαλη (46' Παντελιάδου), Κακαμπούκη, Βαρδαλή (85' Νεφρού), Μάρκου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr