Ποιοτική λύση με Κώστα Βαλμά για τον ΑΟ Χάλκειας

Παίκτης του Α.Ο. Χάλκειας θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Βαλμάς ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Χάλκειας μετά από δύο χρόνια.

Ο Κώστας Βαλμάς την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Δόξα Κρανούλας και στην Γ’Εθνική, γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Α’ κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας και ήταν μέλος της ομάδας της Χάλκειας όταν  είχε στεφθεί κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας απέναντι στον Παναιτωλικό στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Το ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε πριν λίγη ώρα στο γήπεδο της Γαβρολίμνης ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Δελημάρης και στην συνέχεια έγινε συνάντηση με τον προπονητή Περικλή Παπαποστόλου λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη καθώς ο Βαλμάς μπορεί να  δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις αλλά και πολύ περισσότερες με την εμπειρία που διαθέτει.

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr