Γ.Σαχπατζίδης: «Τελικά οι παρέες πετυχαίνουν σημαντικά πράγματα»

Το μήνυμα του καλαθοσφαιριστής του Χαρίλαου Τρικούπης Γιάννης Σαχπατζίδης για την άνοδο της ομάδας στην Basket league μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook..

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Έφτασε λοιπόν η στιγμή να πανηγυρίσουμε έστω και έτσι....

Όταν χτίστηκε αυτή η ομάδα είχαμε πρωταρχικό σκοπό να περάσουμε καλά και αυτό γινόταν σε κάθε παιχνίδι. Μεσα μας όμως ξέραμε όλοι ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην κορυφή και πάνω από όλα ο Ντινος ο καλαμπακος.

Coach, ίσως το δικαιούσε πιο πολύ από κάθε άλλον αυτό το πρωτάθλημα κ εμείς σε ευχαριστούμε που ήμασταν κομμάτι αυτής της παρέας που έφτιαξες, γιατί τελικά οι παρέες πετυχαίνουν σημαντικά πράγματα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που σας είχα για συμπαίχτες και φίλους σε αυτήν την δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα μαγική χρονιά, ήμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον από την αρχή και γι αυτό πετύχαμε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που εώς εκεί που τελειώσαμε ήταν κοντά μας, οπως και ο κόσμος της πόλης που μάς αγκάλιασε από την αρχή.

Άν και τελείωσε άδοξα όλη αυτή η φανταστική πορεία μένει κάτι για να σηκώσουμε όλοι μαζί!!!» 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr