Νίκος Κλάδης: Μονό νίκη κόντρα στη Μύκονο το Σάββατο

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αναμετράται με την Μύκονο το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τη νίκη στην προσπάθεια να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και να μπουν στα play out.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της από Σάββατο σε Σάββατο. Θέλουμε να μην είναι το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Δεν κοιτάμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρά μόνο το πως εμείς θα κερδίσουμε. Θέλουμε το Σάββατο να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε μια χαρά στο κόσμο που μας στηρίζει», τόνισε ο τιμ μάνατζερ του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Κλάδης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να εξασφαλίσουν θέση στα play in.

«Θα είναι ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι ! Η ομάδα του Μεσολογγίου χαρακτηρίζεται από την σκληράδα και την αυταπάρνηση της να τα παρατήσει συνεπώς πρέπει να είμαστε 100 % συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη ! Θέλουμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο 26χρονος γκαρντ της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Ευστρατίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr