Ήττα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ για τους μικρούς κανονιέρηδες

Δελτίο τύπου

Ήττα για τα παλικάρια μας στον τελικό κόντρα στον PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 5-3. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς κανονιέρηδες που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, βγάζοντας πάθος και δύναμη. Τα αρκετά διαιτητικά λάθη όμως δεν άφησαν περιθώρια για ελπίδες. Να τονίσουμε ότι στο ημίχρονο για άγνωστο λόγο υπήρξε αλλαγή διαιτητή, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2.

Για την ιστορία η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με τον Μιχάλη Γιαννόπουλο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ αντέδρασε ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Μιχάλης Γιαννόπουλος έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Η ΑΕΜ κατάφερε όμως να αντιδράσει και να μειώσει με τον Βασίλη Σιαμήτρο σε 4-3. Η μεγάλη ανατροπή δεν ήρθε και τελικά ο ΠΑΟΚ σημείωσε και 5ο τέρμα για το τελικό 5-3.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά: Μάριος Μάντης, Άγγελος Καλδάνης, Σπύρος Κοντοδήμας, Κωνσταντίνος Μόκας, Κωνσταντίνος Μαστροκώστας, Βασίλης Σιαμήτρος, Γιώργος Σιαμήτρος, Αποστόλης Μαυραγάνης, Γιάννης Σταμάτης, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Νικόλας Ζεκιραϊ.

Όπως επίσης στον προπονητή Γιώργο Πετσίνη, στον βοηθό Σπύρο Σταθάτο και στον υπεύθυνο των Ακαδημιών Μπάμπη Κιρκινέζο.

Κάνατε την οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου υπερήφανη και αισιόδοξη για το μέλλον της!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr