Elite League | Νίκη για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Αγρίνιο και Μαρούσι

Ο στόχος είναι κοινός, αλλά η προσπάθεια είναι διαφορετική για το Αγρίνιο και το Μαρούσι που κοντράρονται για την 12η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

Οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες μοιράζονται την προτελευταία θέση με τον Αμύντα και θέλουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά πάνω απ’ όλα με υγεία. Είναι η ώρα να επιστρέψουμε στη δράση και περιμένουμε με ανυπομονησία την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις διακοπές. Για εμάς αυτό το διάστημα ήταν ευκαιρία να δουλέψουμε με το νέο μας προπονητή», ανέφερε ο Γιάννης Νικολαΐδης. «Απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική θέση του Αμαρουσίου αλλά και από το ρόστερ του, καθώς διαθέτει αρκετά καλούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Αν συμβεί αυτό έχουμε πολλές πιθανότητες να επιστρέψουμε στις νίκες και να μπορέσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά», πρόσθεσε ο 23χρονος γκαρντ.

Το Μαρούσι, στον αντίποδα, με ρεκόρ 7-4 απέχει μόλις μία νίκη από το δίδυμο της κορυφής και θέλει να συνεχίσει να κάνει πορεία ανόδου. «Το πρώτο παιχνίδι μετά από τη διακοπή για τις γιορτές έρχεται για μας σε μια δύσκολη έδρα. Όλα τα ματς στο Αγρίνιο είναι ντέρμπι με μια ανταγωνιστική ομάδα», ανέφερε ο Νίκος Καμαριανός. «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί η ομάδα του Αγρινίου άλλαξε προπονητή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα συναντήσουμε μια διαφορετική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε νικητές. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος», πρόσθεσε ο 25χρονος φόργουορντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr