Elite League | Οριακή μονομαχία ανάμεσα σε Μεγαρίδα και Αγρίνιο

Μεγαρίδα και Αγρίνιο κοντράρονται για την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο στις 17:00, σε έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στο… μεταίχμιο μεταξύ playoffs και play out.

Οι γηπεδούχοι πήραν ανάσα με τη νίκη τους στην Καβάλα και μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στα Μέγαρα. «Είμαστε συγκλονισμένοι, όπως και όλος ο κόσμος με το ατύχημα στα Τέμπη. Τέτοιες ώρες το αγωνιστικό κομμάτι πάει πίσω και το μυαλό όλων είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους, δύναμη και κουράγιο», τόνισε ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης. «Καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με το Αγρίνιο, ένα παιχνίδι που το έχουμε σημαδέψει, αν και δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», πρόσθεσε ο 27χρονος γκαρντ.

Το Αγρίνιο πήρε σπουδαία νίκη επί του Πανερυθραϊκού το Σάββατο και στοχεύει στην τρίτη της νίκη σε έντεκα αγώνες εκτός έδρας. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ν.Ε. Μεγαρίδος. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σίγουρα δυσκολεύει το έργο μας.
Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα όπως δείχνει και η βαθμολογία είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, κάτι που είναι δεδομένο όσο πλησιάζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πλησιάσουμε τις παραπάνω θέσεις και να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία», ήταν τα λόγια του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Όστιν Λότον.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr