Elite League | Πρώτη για τον Χαρίλαο Τρικούπη (pics)

 

«Πρώτη» για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη την Δευτέρα 21/8 το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Παρουσία της πρόεδρου κ.α Βασιλικής Μπελέκου, του τιμ μάνατζερ Νίκου Κλάδη μελών του διοικητικού συμβούλιου αλλά και φίλων της ομάδα του Μεσολογγίου καθώς η πρώτη προπόνηση ήταν ανοιχτή για το κοινό, ο Ηλιάς Μούτσιος και οι συνεργάτες του είχαν την πρώτη επαφή με νέους και παλιούς παίκτες.

Δικαιολογημένα απων ο Δημήτρης Νάνος ο οποίος λογω υποχρεώσεων θα ενσωματωθεί μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις, ενώ και ο Παναγιώτης Ερμείδης ο οποίος έδωσε κανονικά το παρών (έχει υποβληθεί σε μια επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο) θα ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα και σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να μπει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η φετινή χρονιά είναι η 9η στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για τον σύλλογο του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και 5η στο πρωτάθλημα της Α2 (Elite League), που χάρη στο μεράκι των ανθρώπων της ομάδας με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της πόλης και όχι μονό, αποδεικνύει με τον πιο τρανταχτό τρόπο ότι όπου υπάρχει υπομονή, θέληση και οργάνωση όλα είναι εφικτά.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορταζ μέσα από τον φωτογραφικό φακό του aitosports.gr , ενώ θα ακολουθήσουν και οι δηλώσεις του κόουτς Ηλία Μούτσιο και του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Μολφέτα.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr