Αλλαγή έδρας και ημέρας για το παιχνίδι Χαρίλαος Τρικούπης – Μίλων

Αλλαγή έδρας και ημέρας στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Μίλωνα μετά από συμφωνία των δυο σωματίων, με το παιχνίδι να φιλοξενείτε στην Αθήνα και το γήπεδο του Μίλωνα με γηπεδούχο την ομώνυμη ομάδα και αντί Σαββάτου 21/10 να γίνεται την Κυριακή στις 22/10 και ώρα 17:00.

Έτσι δίνεται και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο να τρέξουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την εξασφάλιση της Άδειας Πυρασφαλείας και στις 11 Νοεμβρίου που είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή για την ομάδα του Μεσολογγίου να γίνει με την παρουσία των φιλάθλων του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ | Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων:

*Α) ο αγώνας ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟΝΣ Μίλων, για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν του 1ου Γύρου αντί της 21/10/2023 και του ΔΑΚ Μεσολογγίου, θα διεξαχθεί στις 22/10/23 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης»με γηπεδούχο τον ΑΟΝΣ Μίλων και φιλοξενούμενο τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Β) ο αγώνας ΑΟΝΣ Μίλων – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης για την 19η Αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν του 2ου Γύρου, της 03/02/2024 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου «Κροίσος Πέρσης», θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, με γηπεδούχο τον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη και φιλοξενούμενο τον ΑΟΝΣ Μίλων.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr