Ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη για την Γενική Συνέλευση και την επόμενη μέρα

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/6 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο αφού έκανε τον οικονομικό απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε στη συνέχεια σύσσωμο ανακοίνωσε τη παραίτηση του και εκφράστηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει να <<τρέξει>> το Σύλλογο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ύστερα από πρόταση του μέλους της Γενικής Συνέλευσης κ. Νίκου Μουρκογιάννη αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι θα έχουν την όρεξη και τη διάθεση να συνεισφέρουν οικονομικά και να αποτελέσουν το πυρήνα από τον οποίο θα προκύψει η νέα Διοίκηση του Συλλόγου.

Για αυτό το λόγο ανακοινώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 5/6 έως και τη Παρασκευή 7/6 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν στη γραμματεία του Συλλόγου μας (Ιωσήφ Ρωγών 3) τη πρόθεση τους να συμμετέχουν στην επόμενη μέρα της ομάδας. Στοιχεία επικοινωνίας: 6987996660 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr