ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Λαύριο Megabolt - Μεσολόγγι Baxi

Το αρχικό 0-3 έδωσε τη θέση του σε δύο απανωτές νίκες για το Λαύριο Megabolt επί του Περιστερίου εκτός και του Άρη εντός έδρας, δείχνοντας ότι βρίσκει τον ρυθμό του μετά την καθυστερημένη είσοδο του στο Πρωτάθλημα εξαιτίας του κορωνοϊού. Η ομάδα της Λαυρεωτικής υποδέχεται το Σάββατο (12/12, 20:00) το Μεσολόγγι Baxi που μετά το αρχικό 3-0, μέτρησε τρεις διαδοχικές ήττες από Περιστέρι εκτός, ΑΕΚ εντός και Ηρακλή επίσης εντός έδρας.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αφού οι δρόμοι τους δεν διασταυρώθηκαν στην Α2 ή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι αριθμοί

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

* Με ένα μόνο επιθετικό ριμπάουντ ο Σον Έβανς θα γίνει ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan Basket League που θα φτάσει τα 50. Με αυτό θα φτάσει και με περισσότερα από ένα, θα ξεπεράσει τον Αντουέιν Ουίγκινς που είχε 50 επιθετικά ριμπάουντ στη σεζόν 2017-18.

+ Με 18 τάπες σε πέντε ματς, το Λαύριο Megabolt μοιράζεται τη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με την ΑΕΚ έχοντας 3,6, επίδοση που ξεπερνά μόνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (3,75).

- Παρά την προσθήκη του συνεπή ριμπάουντερ Σον Έβανς στο ρόστερ του, το Λαύριο Megabolt συνεχίζει να δείχνει αδυναμία στα ριμπάουντ. Με μέσο όρο στα 30 μοιράζεται την τελευταία θέση της σχετικής λίστας με τον ΠΑΟΚ.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

* Ο Τσαντ Μπράουν που σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου με τα 16 ριμπάουντ που είχε το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είχε 4+ ριμπάουντ στα έξι παιχνίδια της νεοφώτιστης ομάδας ενώ σε τέσσερα από αυτά είχε τουλάχιστον έξι.

+ Οι αντίπαλοι του Μεσολογγίου Baxi μέτρησαν μέσο όρο 1,33 κοψιμάτων απέναντι του στις έξι πρώτες αγωνιστικές, επίδοση που δίνει στην ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου την πρωτιά στη σχετική λίστα.

- Το Μεσολόγγι Baxi εκτέλεσε στις έξι πρώτες αγωνιστικές με 68,33% από τη γραμμή του φάουλ, επίδοση που είναι η χαμηλότερη της κατηγορίας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr