Με όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα για την πρεμιέρα ο Χαρίλαος Τρικούπης!

Με πρωινή προπόνηση σήμερα Παρασκευή 15/10 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την οποία κάνει πρεμιέρα η Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να αγωνίζεται εκτός έδρας στο Κλειστό Γυμναστηριο του Στρέφη κόντρα στον ΑΟ Τρίτων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με το Παναγιώτη Στάθη να ξεπερνά ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πόδι και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Η αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου αναχώρησε το μεσημέρι από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας για την Αθήνα όπου θα διανυχτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Πίστη για το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς και ξεκίνημα με το δεξί υπάρχει στο στρατόπεδο του Χαρίλαου Τρικούπη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής με ώρα έναρξης 17:00 :

ΑΟ Αγρινίου – ΑΣ Καρδίτσας

Πανερυθραϊκός – Κόροϊβος Αμαλιάδας

ΑΟ Αμύντας – ΑΟ Παγκρατίου

Φίλλιπος Βέροιας – ΑΕ Ψυχικού

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΕΚ Καβαλας

ΓΣ Αμαρουσίου – ΓΣ Ελευθερούπολής

ΑΟ Τρίτων – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr