Χ.Τρικούπης: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Το Σάββατο 07/05/2022, διεξήχθει από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18με συμμετοχή τριάντα Σωματείων από Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Αιτωλ/νία.

Αποτελεί την δεύτερη Διασυλλογική ιεραρχικά διοργάνωση που γίνεται στην Πάτρα, όσον αφορά την δυσκολία και τον ανταγωνισμό, λόγω του υψηλού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου ηλικιακά εύρους αθλητών- τριών(2005-2006) αλλά και μικρότερων(2007-2008) της κατηγορίας αυτής.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη κατάφερε και συμμετείχε σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση με τρείς(3) αθλητές- τριες. Προβλήματα τραυματισμών αλλά και σχολικών καθηκόντων έκαναν μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολη την συμμετοχή μας.

Οι τρείς αθλητές- τριες μας αγωνίστηκαν όπως έπρεπε,(δυνατά και με πάθος), πλασαρίστηκαν σε ικανοποιητικές θέσεις και βελτίωσαν τα εφετινά τους ρεκόρ.

Αναλυτικά:

  • ΜΠΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2006): κατετάγη τέταρτος (4ος) στον Ακοντισμό Ανδρών Κ18.
  • ΡΕΒΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: τρίτος στην σειρά του στα 200μ. με χρόνο 26,90sec και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (2008): η πιο μικρή ηλικιακά, έτρεξε πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία κάνοντας 200μ. και κατετάγη τέταρτη (4η)στην σειρά της με χρόνο 31,80sec.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αθλητισμού στην πόλη μας, Ομως αν δεν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, πολύ δύσκολα ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr