Δημόσια «Συγνώμη» προς τον φίλαθλο κόσμο, από τον ΠΑΟ Καλυβίων

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλυβίων αναφέρεται στα πρόσφατα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο γήπεδό του στον αγώνα με τον ΑΟ Ζευγαρακίου και ταυτόχρονα εκφράζει δημόσια «Συγνώμη» ως ελάχιστη υποχρέωση προς τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οφείλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Καλυβίων να ζητήσουμε μια ΣΥΓΝΩΜΗ από την ποδοσφαιρική φίλαθλη Κοινότητα της Αιτωλοακαρνανίας για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο γήπεδό μας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Αγαπητοί φίλοι, ΣΥΓΝΩΜΗ.

Δεν μας αρμόζουν και δεν μας χαρακτηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες διαδραματίστηκαν από άτομα τα οποία βρίσκονταν εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και ο αγωνιστικός χώρος περιφρουρούταν από άτομα του  Συμβουλίου τα οποία προσπάθησαν να προστατεύσουν τους διαιτητές όπως παραδέχθηκαν και οι ίδιοι.

Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν μετά την απόφαση της Διοίκησης να μην δηλωθεί στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο πριν επτά χρόνια. Ξεκινήσαμε από το παιδικό για δύο χρόνια και στην συνέχεια στην Γ΄ Κατηγορία για τρία χρόνια και εφέτος στην Β΄ Κατηγορία.

Τραβήξαμε έναν ¨Γολγοθά¨ μόνοι μας χωρίς βοήθειες και με ντόπια παιδιά όπως και συνεχίζουμε. Όλη αυτή η προσπάθεια αμαυρώθηκε από μερικούς ανεγκέφαλους που κάνουν κακό στην ομάδα και στιγματίζουν την πορεία μας έως τώρα. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ. Τα παιδιά μας προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ από τα γήπεδα και τα στιγματίζεται, βάζοντας στους ώμους τους τέτοιες συμπεριφορές, δεν τους αξίζει.

ΙΔΡΩΝΟΥΝ και ΜΑΤΩΝΟΥΝ κάθε Κυριακή αντί να ασχολούνται με αλλότριες συνήθειες.

Ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ για μια ακόμα φορά διότι, ενώ δημιουργήσαμε μια ομάδα υπόδειγμα, δεν καταφέραμε να εκπολιτίσουμε τους οπαδούς μας, μερικοί εκ των οποίων λειτουργούν ως ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και με ακραίες συμπεριφορές που μας γυρίζουν 50 χρόνια πίσω... Θα απαιτήσουμε να μην ξαναέρθουν στο γήπεδό μας, διότι μας δημιουργούν προβλήματα και δεν τους θέλουμε. Ας εκτονωθούν με τον τρόπο που ξέρουν από μικροί.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να εκπροσωπούμε το χωριό μας, παρά τις αντιξοότητες και το δύσκολο οικονομικό - κοινωνικό περιβάλλον και θα προσπαθήσουμε εν έτη 2023 να ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΜΕ τους ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ και τους ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ».

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr