Σε νέο χώρο και διεύθυνση η ΤΟΜΥ Μεσολογγίου από την Δευτέρα

Η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου (Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου) στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, θα λειτουργεί σε νέο μισθωμένο κτίριο, σε ανεξάρτητο τμήμα ισογείου ορόφου που διαμορφώθηκε για τον σκοπό αυτό, επί της οδού Μπελογιάννη στην περιοχή Αλμυράκι – Ταμπακαριά στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η  Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

Η Γραμμή επικοινωνίας με την Γραμματεία της Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι 2631028329.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..gov.gr

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024.

Οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr