Πρόεδρος των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και της Τεχνικής Επιτροπής ο Τάκης Παπαχρήστος. Στην επιτροπή Διοργανώσεων ο Διονύσης Βισβίκης !!!

Συνεδρίασε σήμερα  σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον ορισμό των επιτροπών και την οργάνωση της διοίκησης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης και η Εκτελεστική Επιτροπή , ανέθεσαν στον Τάκη Παπαχρήστο την προεδρία στις δύο σημαντικότερες επιτροπές κάτι που δείχνει την αναβάθμιση του και την αναγνώριση της επιτυχημένης παρουσίας του την περασμένη τετραετία .

Συγκεκριμένα ο Τάκης Παπαχρήστος θα είναι πρόεδρος της  των Εθνικων Ομάδων της χώρας και φυσικά το γεγονός οτι είναι επιλογή του εμβληματικού Αρχηγού της Εθνικής μας , δίνει ιδιαίτερη αξία στην τοποθέτηση του ..

Επίσης μια μεγάλη αναγνώριση και αναβάθμιση για όλο το Αιτωλοακαρνανίκο ποδόσφαιρο είναι η επιλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής  να δώσει τον συντονισμό της λειτουργίας της ΕΠΟ στον Τάκη Παπαχρήστο ορίζοντάς τον ως πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ενω θα συμμετέχει σε μια απο τις πιο σημαντικές επιτροπες, την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαιρου.

Η δύναμη και αναγνώριση της ΕΠΣΝΑ " επικυρώθηκε " με την τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της, Διονύση Βισβίκη στην Επιτροπή Διοργανώσεων, του  Κυπέλλου Ελλάδος και της Γ'Εθνικης.    

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του Τάκη Παπαχρήστου και του Διονύση Βισβίκη και είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση του Αιτωλοακαρνανίκου ποδοσφαίρου ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:ΟΟ, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

- Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6/6.

- Ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της σεζόν 2020-21.

- Επικύρωσε τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγεινομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση ανατίθεται στους παρατηρητές των αγώνων η αρμοδιότητα για τη διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και την παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

- Όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της.

Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:

Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης

Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ

Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας

Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς

Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης

Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης

Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL1: Αστέριος Αντωνίου

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr