Τον Τρίκαρδο Κατοχής υποδέχεται το Σάββατο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει ο Αστέρας Μεσολογγίου που αντιμετωπίζει τον Τρίκαρδο Κατοχής, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, στις 6:30 το απόγευμα. Με τον αγώνα αυτό θα ολοκληρωθεί η 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής , στο τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε.Μ., προπονητής και παίκτες δούλεψαν αρκετά όλη την εβδομάδα, ώστε να φανούν έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι εναντίον της ομάδας της Κατοχής. Στο παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει οι Κουμπαρούλης, Στάθης και Ρισβάς με τους υπόλοιπους παίκτες να δηλώνουν παρόν και έτοιμοι για το παιχνίδι.

Λόγω των έντονων τελευταίων βροχοπτώσεων στη περιοχή μας, ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά βαρύς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι από τους 22 παίκτες που θα αγωνιστούν στον αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Ασημάκης, Κουτρουμάνος και Ξύστρας..

Ο Αστέρας Μεσολογγίου τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με 2-0 από τη συμπολίτισσα Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ ο Τρίκαρδος Κατοχής επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Αστέρα Καμαρούλας.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr