Πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΑΕΜ στο Δοκίμι

 

Έναρξη αύριο Σάββατο 28/9 για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την ΑΕ Μεσολογγίου να φιλοξενείται για την 1η αγωνιστική στο γήπεδο του Δοκιμίου από την τοπική ομάδα του Απόλλωνα.

Το aitoports.gr βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των κανονιέρηδων πριν την πρεμιέρα.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο, τελειώματα και ολιγόλεπτο δίτερμα.

Ο Γιώργος Ζήκος και οι συνεργάτες του δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους τους Δημήτρη Πλαστήρα (είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά με 2 αγωνιστικές) ενώ και ο Γιάννης Κουφός απουσιάζει εκτός νομού για προσωπικούς λόγους.

Ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες της ΑΕΜ κάτι που έχει επισημάνει και ο έμπειρος τεχνικός κατά την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς μπορεί ο αντίπαλος τη φετινή χρονιά να προχώρησε σε ριζικές αλλαγές και να έχει ένα άκρως νεανικό ροστερ, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν και πολλές παγίδες.

Μην παραβλέπουμε και το μεγάλο ντεσαβαντάζ που καλείται να καλύψει από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα του Μεσολογγίου και έχει να κάνει με το -5 από την τιμωρία από την περσινή χρονιά και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μύκονο για την Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Απόλλων Δοκιμίου – ΑΕ Μεσολογγίου

ΑΟ Ρηγανά – Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος

Άρης Λεπενούς – ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Ναυπακτιακός Αστέρας – Κεραυνός Γαβαλούς

Παναγρινιακός – Ατρόμητος Αντιρρίου 0-3 α.α

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr