"Βροχή" παραιτήσεων στο Ναυπακτιακό Αστέρα

Δύσκολη είναι η κατάσταση στο Ναυπακτιακό Αστέρα που μετά από μια χρονιά γεμάτη ελπίδες επιστρέφει στις δυσκολίες. Δυσκολίες που απ’ ότι φαίνεται για να βρεθεί λύση θα έχουμε σύντομα γενική συνέλευση της ομάδας με το μέλλον να είναι αβέβαιο.

Αβέβαιο γιατί ήδη άνθρωποι που είχαν βοηθήσει στην περσινή χρονιά αλλά παλαιότερα έχουν υποβάλλει την παραίτηση τους από μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Οι γραπτές παραιτήσεις οι οποίες βρίσκονται στα γραφεία του Ναυπακτιακού είναι του αντιπροέδρου Ζήση Παπαζήση , του Γενικού γραμματέα Αλέκου Τσακούμη , του ταμεία Γιώργου Τσιμιτσέλη και των μελών Δημήτρη Χολέβα και Γρηγόρη Κυρίτση .

Ηχηρές παραιτήσεις που δείχνουν την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί για ακόμη μια φορά στην ομάδα που αν δεν βρει λύσεις στις γενικές συνελεύσεις που θα ακολουθήσουν τολμάμε να γράψουμε ότι μπορεί να φτάσει στο πρωτοδικείο.

Πηγή : nafpaktinews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr