Δευτέρα το παιχνίδι Τριτων – Χαρίλαος Τρικούπης .. στον «αέρα» η έδρα!

 

Αύριο ήμερα Δευτέρα 18/10 αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ανάμεσα στην ομάδα του Τρίτωνα και τον Χαρίλαο Τρικούπη, καθώς χθες Σάββατο λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου (έβαζε νερά η σκέπη του κλειστού γηπέδου του Στέφη) δεν πραγματοποιήθηκε.

Η ομάδα του Μεσολογγίου έχει παραμείνει όπως ήταν λογικό στην Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις τάξεις της ομάδας του Μεσολογγίου υπάρχει απογοήτευση όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η αναβολή και συνάμα ταλαιπωρία της ομάδας, καθώς απ όσο είναι σε θέση να γνωρίζουν το όλο θέμα της ακαταλληλότητας του γηπέδου ήταν γνωστό από την Πέμπτη, με την ομάδα του Τρίτωνα να μην ενημέρωση ως όφειλε την ΕΟΚ έγκαιρα ώστε να ληφθεί η όποια απόφαση.

Όσον αφορά την έδρα του παιχνιδιού αυτό θα αποφασιστεί αύριο Δευτέρα με τον Κομισάριο του αγώνα να μεταβαίνει το πρωί στο κλειστό του «Στρέφη» ώστε να δει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις τέλεσης του αγώνα και αν δοθεί το ΟΚ το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ, σε διαφορετική περίπτωση το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και πάλι με ώρα έναρξης 20:30 στο Κλειστό γήπεδο του Υμηττού το «Πυρκάλ».

Το πρόγραμμα για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου σήμερα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, με την πρωινή να διεξάγεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στου «Ζωγράφου» και την απογευματινή στο γήπεδο του Αμύντα στο «Πυρκάλ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr