Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας για τον Ναυπακτιακό Αστέρα!

Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας για τον Κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Ναυπακτιακό Αστέρα με το εμφατικό 4-0 επί του ΑΟ Κατασταρίου στη Ζάκυνθο για την 1η φαση του θεσμού.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ απο την ιστοσελίδα ioniansports.gr.

Προσπάθησε όσο μπορούσε ο ΑΟ Κατασταρίου, έσφιξε τα δόντια αλλά στην συνέχεια λύγισε τόσο από την κούραση όσο και από την ανωτερότητα του Ναυπακτιακού Αστέρα και γνώρισε την ήττα με 4-0 στο γήπεδο του Μαχαιράδου για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδα και αποκλείστηκε από την θεσμό.

Οι νησιώτες επέστρεψαν στην κυριολεξία από τις καλοκαιρινές τους εργασίες για να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας ουσιαστικά 2-3 προπονήσεις στα πόδια τους. Και ως εκ τούτου θα ήταν θαύμα αν κατάφεραν να έπαιρναν αυτοί το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Η Ζακυνθινή ομάδα στάθηκε σωστά για ένα ημίχρονο, της ακυρώθηκε γκολ στο 9΄ με τον Πάγια αλλά το καθοριστικό τέρμα που πέτυχε ο Καραλής με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ στην εκπνοή του ημιχρόνου, άλλαξε τα δεδομένα.

Με το καλημέρα στο Β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο τέρμα με τον Γεωργουσόπουλο και σαν να μην έφτανε αυτό στο 49′ έγινε και το 3-0 με αυτογκόλ του Παππά. Έτσι λοιπόν όλα είχαν κριθεί και τα εναπομείναντα 40 λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Το “κερασάκι στην τούρτα” το έβαλε ο Πανταζής καθώς στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα, που ήταν ανώτερη στο παιχνίδι και δικαιωματικά κέρδισε το ματς. Για τον ΑΟΚ αυτό το ματς περνάει στην ιστορία με τη ζακυνθινή ομάδα από εδώ και στο εξής να ρίχνει το βάρος στην επικείμενη προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.   

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας Ηλίας (Μεσσηνίας) με βοηθούς τους Καραμπέτσος Χρ. (Μεσσηνίας) και Τσούκα Π. (Αρκαδίας).

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ (Γκούσκος Α.): Κούντρας, Μουζάκης (60’ Καρατζάς), Χριστοδουλόπουλος ( 65’ Βισβάρδης), Πλαρινός, Παππάς, Πάγια, Μυλιοφίτης, Μουσάϊ, Σπίνος ( 65’ Κολεύρης), Πλέσσας, Πίσκοπος (60’ Λουκίσας).

NAΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Νταλακούρας Γ.) Δούρος, Νικολογιάννης, Καφετζής (60’ Κατσάμπας), Κουντούρης, Τραγουλιάς, Μικές, Σταθόπουλος (50’ Καραγιάννης), Καραλής, Σκούτας (60’ Πανταζής), Πετράτος (50’ Φειδαίος), Γεωργουσόπουλος (60’ Ρουπάκης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr