Πράξη δεύτερη σε play - offs και play - out

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες στα playoffs και τα play out, τα οποία θα κρίνουν αντίστοιχα τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 και θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Το Σάββατο διεξάγονται δύο αγώνες για τα playoffs και ένας για τα playout, με κοινή ώρα έναρξης στις 16:00. Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Action 24. Επίσης για τα playoffs, ο Κόροιβος Αμαλιάδας φιλοξενεί τον Μίλωνα, ενώ για τα play out το Ψυχικό αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας. Στιγμιότυπα από τα δύο τελευταία παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρα θα προβληθούν από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους δύο αγώνες για τα playoffs και έναν για τα playout, με κοινή ώρα τζάμπολ στις 16:00. Για τα playoffs ο Παπάγου αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και ο Ερμής Σχηματαρίου την Ελευθερούπολη, ενώ για τα play out ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί τον Πανερυθραϊκό. Τα τρία παιχνίδια της ημέρας θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά τα αποτελεσματα: 

Σάββατο 20 Απριλίου

Play-offs

Ηρακλής - Νεανική Εστία Μεγαρίδας 73-69 (2-2)

Κόροιβος Αμαλιάδας - Μίλων 60-79 (0-4)

Play-out

Ψυχικό - Έσπερος Λαμίας 74-77 (3-1)

Κυριακή 21 Απριλίου

Play-offs

Παπάγου - Πανιώνιος 73-75 (1-3)

Ερμής Σχηματαρίου - Ελευθερούπολη 73-60 (2-2)

Play-out

Αίας Ευόσμου - Πανερυθραϊκός 80-77 (2-2)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr