Ξεκίνησε ο σχεδιασμός.. έβαλε εμπειρία στην άμυνα με Φούφουλα ο Ναυπακτιακός

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ξηνταρόπουλο, ο Ναυπακτιακός Αστέρας προχώρησε στην πρώτη μεταγραφική του κίνηση για τη νέα σεζόν, με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Κωνσταντίνου Φούφουλα.

O39χρονος πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε υψηλό επίπεδο (Super League και πάνω από 300 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες) την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στον Άρη Πατρών και έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Ξηνταρόπουλο, ενώ για την περίπτωσή του κινήθηκε αστραπιαία ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντοχρήστος.

Αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ και η προσθήκη του στο ρόστερ του Ναυπακτιακού θεωρείται εξαιρετική και πολύ σημαντική για το «χτίσιμο» ενός συνόλου που θα συνδυάζει την εμπειρία με το ταλέντο και θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία και τις απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως ο Ναυπακτιακός.

Συνολικά το πλάνο της διοίκησης δεν αλλάζει, με την έννοια ότι ο μεγάλος στόχος είναι να στηριχτεί κυρίως σε νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε βάθος χρόνου.

Πηγή: nafpakrianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr