ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι η μεγαλύτερη και αρχαιότερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα και χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις σε αθλητές, προπονητές και θεατές.

Η πόλη της Πάτρας φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά, το Σαββατοκύριακο 15-16/6 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αυτό το μεγάλο γεγονός του Ελληνικού Κλασικού αθλητισμού, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα πρώτα ονόματα του Ελληνικού Στίβου, αλλά και η νέα γενιά του. Νεαροί και νεαρές αθλητές-τριες από κάθε γωνιά της χώρας, γεννημένοι/ες τα έτη 2007, 2008 και σε ορισμένα αγωνίσματα 2009 και 2010, κυνήγησαν τα δικά τους όνειρα. Ο ΣΕΓΑΣ κάλυψε με ζωντανή μετάδοση αυτήν την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση που είχε τεράστια οργανωτική επιτυχία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δώσαμε το παρών κι εμείς για άλλη μια χρονιά και ήμασταν μέρος αυτού του πλούσιου θεάματος αγωνισμάτων με τη συμμετοχή πέντε αθλητών/τριών μας.

Ο αθλητής μας Γιώργος Ξεσφίγγης Κ16 δοκίμασε τις δυνατότητές του για πρώτη φορά στην κούρσα των 200μ με ατομική επίδοση 26.53. Οι αθλήτριές μας Μαρία Δαουτίδη, Κάτια Διαμαντοπούλου, Ευδοκία Μπαλή και Τζένη Νικολοπούλου έλαβαν μέρος στη σκυταλοδρομία 4χ100μ, κατάφεραν να βελτιώσουν τον ομαδικό τους χρόνο (56.29) αλλά δεν κατάφεραν να πιάσουν το όριο βαθμολόγησης. Αναλογιζόμενοι πάντα ότι «Ου το νικάν αλλά

το ευ αγωνίζεσθαι» κρατάμε την απίστευτη χαρά και περηφάνια για την συμμετοχή μας, γιατί από μόνη της η συμμετοχή είναι προσωπική νίκη, την εμπειρία και την χαλύβδινη θέληση για την επόμενη χρονιά! Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Πνοής θα ολοκληρωθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Χαλκίδα στα μέσα Ιουλίου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr