Στην Elite League και τον Βίκο τη νέα χρονιά ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος!

Στον πάγκο της ομάδας του Βίκου Ιωαννίνων και το πρωτάθλημα της Elite League θα βρεθεί την νέα αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 ο Μεσολογγίτης προπονητής Ηλίας Μούτσιος.

Ο 43χρονος τεχνικός του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη και όχι άδικα καθώς έχει υπηρετήσει τον σύλλογο για τουλάχιστον 12 χρονιά, τόσο σαν παίκτης, βοηθός προπονητή αλλά και τα τελευταία χρονιά ως πρώτος προπονητής με μεγάλη επιτυχία κατά γενική ομολογία.

Η εργατικότητα η εντιμότητα και η πυγμή σε δύσκολες κατάστασης είναι κάτι που πιστώνετε απ όσους έχουν συνεργαστεί με τον Μεσολογγίτη τεχνικό, ο όποιος είναι και πολύ αγαπητός στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κόουτς σύμφωνα με πληροφορίες μας είχε προτάσεις τόσο απ ομάδες της Elite League αλλά και από την Basket League (για βοηθός προπονητή) , αλλά το πλάνο και η δίψα για διάκριση που είδε στα μάτια της διοίκηση του Βίκου κατά τις συζητήσεις ήταν αυτά που έπαιξαν καταλυτικό ρολό στο ΝΑΙ τους Ηλία Μούτσιου.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον σύλλογο.

Η συντακτική ομάδα του aitosports.gr εύχεται στον κόουτς Υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr