Με το «αριστερό» στην πρεμιέρα της Β΄Εθνικής τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου

Με το «αριστερό» στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου.

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου από τις Τίγρεις Ιωαννίνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήταν αυτή που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια ενώ και μια εχθρική διαιτησία του Μπακοπούλου και του πρώτου βοηθού Γαλάνη, ενώ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, ενώ επιστρατεύτηκε να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας η άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστρια Μαρία Χονδρού που εδώ και 10 χρόνια είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο... Όλα αυτά δεν μειώνουν την προσπάθεια των παικτριών της ομάδας των Ιωαννίνων που είχαν μια φλύαρη υπέροχη αλλά τις ευκαιρίες η ομάδα του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου.

Το φίλμ τού αγώνα:

1' σε καλό κτυπημένο κόρνερ τής Μοκκα η Βρανα Τριανταφύλλου στο δεύτερο δοκάρι πιάνει κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 17' η έμπειρη Ράπτη ( από την Κονοπινα Αιτωλοακαρνανίας),από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ φεύγει μόνη της και με πλασέ κάνει το 0-1.

20' σέ κόρνερ τής Χριστοπούλου η προωθημένη Βρανα Τριανταφύλλου από κοντά σουτάρει για να αποκρούσει επί τής γραμμής αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 26' μετά από κόρνερ τής Μοκκα και σύγχιση στην περιοχή των φιλοξενούμενων η Βρανα Τριανταφύλλου με κοντινό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 και δεν " τριτωσε" η αστοχία των προηγούμενων φάσεων που πρωγωνιστουσε.

Στο 34' σε ανύπαρκτο φάουλ πού ανακάλυψε ο διαιτητής Μπακόπουλος η Σκούρου που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων και στην συνέχεια μπλόκαρε η Χονδρού.

Στο 40' σέ σέντρα σουτ τής Μοκκα ' σέ κόρνερ τής Μοκκα και κεφαλιά της Χριστοπούλου απέκρουσε επί της γραμμής η Πριλιγκου αποσωβοντας το 2-1.

Στο 72' σε μία ανύποπτη φάση η μπάλα χτυπά στο χέρι τής Βασιλείου ο διαιτητής δείχνει πέναλτυ παρά τίς διαμαρτυρίες ότι έγινε εκτός περιοχής η Σκούρου ανέλαβε την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια της Χονδρού που απέκρουσε ασθενώς κάνει το 1-2.

Στο 77' μετά από ωραίο συνδυασμό των διακριθέντων Σούζα Κ και Βρανα Τριανταφύλλου το σουτ της δεύτερης χτυπά σε χέρι αμυντικής και ο διαιτητής δείχνει " παίζετε".

Κακή η διαιτησία του Μπακοπούλου και τού Γαλάνη ενώ καλός ήταν ο δεύτερος βοηθός Σωτηρόπουλος (ΕΠΣ Αχαιας)

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου: Χονδρού, Πετσινη, Σταμούλη, Μοκκα, Αρβαλη, Πρασσά (79' Μιζαλου), Σούζα, Βρανα Τριανταφύλλου, Χριστοπούλου, Βητουρατου Σ.(67' Λιοπυρη), Βασιλείου.

Τίγρεις Ιωαννίνων: Αντωνοπούλου, Πολυμενοπουλου, Αγγελιδάκη, Λεντη, Πριλιγκου, Γάτσιου, Σκούρου, Ράπτη, Γαρδουνη, Μπούκα, Μαργωνη.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr