Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΟ Αγρινίου στη Χαλκηδόνα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου που επιβλήθηκε στη Χαλκηδόνα του τοπικού Γ.Α.Σ. με σκορ 71 – 67. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του ΑΟ προηγήθηκε με διαφορές από 5 μέχρι 7 πόντους στο τελευταίο δίλεπτο και έφτασε στη νίκη με το τελικό 67 – 71.

Δεκάλεπτα: 13 – 15, 34 – 33, 48 – 44, 67 – 71.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Μπακάλης.

Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (Δημήτρης Κλαλιώτης): Πετρίδης 12(2), Μαρκίδης, Σιδηρόπουλος, Μαραπίδης 15(4), Παπαδόπουλος, Κουλαξής 2, Πεταλωτής 14(2), Σεφερίδης, Μάντσος 6, Μπαλτακός, Κοτζαγιάννης 7, Παναγιώτου 11(3).

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 13(2), Μπερερής 5, Κυριλής Θ., Μουρατίδης 14(2), Κυριλής Δ., Ρέντζιος, Γκρέκας 6(1), Μήτσου 4, Σταύρου 22(2), Κασαμπαλής 7, Τάγκας.

Το ευχαριστώ της ομάδας του Αγρινίου:

Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ευχαριστεί τη Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κορνήλιο Τσαλώνη για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο στο Αγρίνιο.

Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Παπαγεωργίου και Μπακάλη για την πολύ καλή τους απόδοση στο παιχνίδι.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr