Με Σκαραφίγκα στο πάγκο ο Ερμής Αγίας κόντρα στον Χ.Τρικούπη

Βίοι παράλληλοι για Στέφανο Πέρκο και Γιώργο Σκαραφίγκα επί Θεσσαλικού εδάφους, και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την Λάρισα.

Έτσι, μετά τον ΓΣ Λάρισας πριν δυο σεζόν, αυτή την φορά τον διαδέχεται στο πάγκο του Ερμή Αγιάς, τον οποίο αναλαμβάνει και θα καθοδηγήσει από εδώ και πέρα, κάνοντας ντεμπούτο το Σάββατο (20/10) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Το basketa.gr με αναλυτικό του ρεπορτάζ σας ενημέρωσε για την αποχώρηση του από την Ακράτα και τη συμφωνία του με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά :

«Ο Γιώργος Σκαραφίγκας είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός του Ερμή Αγιάς-Λάρισας αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο νέος τεχνικός του Ερμή επιστρέφει και πάλι στη Λάρισα, αφού στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο του ΓΣΛ. Ο κ. Σκαραφίγκας έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών με πιο χαρακτηριστική την επτάχρονη συνεργασία του με την ομάδα του Πανελευσινιακού που τον οδήγησε από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία (2008-2009) έως την Α1 Κατηγορία (2012-2015) όπου και τη διατήρησε για 3 χρόνια, μέχρι την παραίτησή του ενώ έχει εργαστεί (πλην του Πανελευσινιακού) και στα Τρίκαλα (Α2), Πεντέλη (Γ’), ΕΘΑ (Α1 Κύπρου), Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνικ) και ΓΣΛ (Α2).»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr