Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη

 

Το απόλυτο διατήρησε η under21 ομάδα του Συλλόγου μας που επικράτησε στα πλαίσια της Β´Εσκαβδε ανδρών με 68-81 του Αχιλλέα Νεοχωρίου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας παραμένει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τους γηπδούχους να ξεκινάνε πιο δυνατά το παιχνίδι, αλλά γρήγορα η ομάδα μας ισσορόπησε και πέρασε μπροστά στο σκορ και έκτοτε δεν ξαναβρέθηκε ποτέ πίσω με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το υπέρ μας 36-41.

Εξαιρετική για ακόμη μια φορά η 3η περίοδος με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάρει διαφορά ασφαλείας. Μάλιστα στις αρχές της 4ης περιόδου η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 21 πόντους (50-71) με το κόουτς Κακατσίδη να μοιράζει στη συνέχεια το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεση του. Το τελικό 68-81 κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Για ακόμη μια αγωνιστική έπαιξαν και σκόραραν και οι 12 παίχτες της ομάδας μας,ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε πλήρης καθώς έλειψαν λόγω τραυματισμού οι Κιρκινέζος και Τζάνος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση να είναι στις 2/12 με τη Γ.Ε.Α u21 εκτός έδρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αχιλλέα Νεοχωρίου για την άψογη φιλοξενία τους την οποία επιφυλασόμεθα να ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β´γύρου και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Αχιλλέας Νεοχωρίου - Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου u21 68-81

Διαιτητές: Μπιστιτζάνος – Γρούμπας

Δεκ: 19-26 16-15 12-21 21-19

Αχιλλέας Νεοχωρίου: Σκληβανίτης 5, Κατσίμπρας, Χαλκιάς 15(3), Παπαχρήστος 5, Ρούσσας 7, Αρχιμανδρίτης 6, Γιαννάκης 12, Γεωργάκης 16, Ματσίρας, Θεοδώρου, Κωστακιώτης, Μοσιάλος 2.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης u21: (Κακατσίδης - Κλάδης) Γυφτάκης 3(1), Βαλεράς 4, Τσαμαδιάς 5(1), Παπαζήσης 10(2), Σακκαρέλης 10(2), Σερμεντζέλης 6(1), Τριπολίδης.Γ 13, Τριπολίδης.Δ 12, Τσαπατώρης 6, Καραβασίλης 1, Ελευθερίου 5, Λειβαδάς 6(2).

Πηγή: facebook ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr