Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Summer Camp του Χαρίλαου Τρικούπη


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το 1ο Summer Camp του Συλλόγου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Το Camp επιμελήθηκε ο Coach της Αντρικής ομάδας του Συλλόγου μας Σπύρος Δεράος με βοηθό του τον Coach των Ακαδημιών του Συλλόγου μας Φώτη Ιωάννου. 

Η θεματολογία του Camp περιελάμβανε ασκήσεις δεξιότητας στην ντρίμπλα και το σουτ και οι μικροί αθλητές του Συλλόγου μας έδειξαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ξεχωριστή αυτή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν.

Στο τέλος και της πρωινής αλλά και της απογευματινής προπόνησης δόθηκαν σε όλους τους μικρούς μας αθλητές Βεβαιώσεις Παρακολούθησης. Μετά την ολοκλήρωση του Camp  διεξήχθει φιλικός αγώνας- των παιδιών που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2004 και 2005-με τα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που ταξίδεψαν στην πόλη μας συμμετέχοντας στην γιορτή μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που ήρθε στην πόλη μας για τη διεξαγωγή των φιλικών αναμετρήσεων και διαβεβαιώνουμε ότι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι η αγωνιστική χρονιά κλείνει αύριο για τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας με τη διενέργεια ενός ακόμη φιλικού αγώνα με τις Ακαδημίες ABC Πατρών.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr