Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου , Κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο , που βοήθησε τα μέγιστα  στον καταρτισμό των ωρών χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου (Παλαμαϊκή Σχολή).

Επίσης , ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κο Ασημάκη Γιώτη που και φέτος ,όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, παραχωρεί το Κλειστό Γυμναστήριο του Σχολείου στον Σύλλογό μας, επιτρέποντάς μας να λειτουργούν εύρυθμα και απρόσκοπτα  τα Τμήματα Υποδομής μας .

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κο Σπύρο Ξουργιά για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Σχολείου προκειμένου να καλυφθούν προπονητικά οι ανάγκες του διαρκώς αναπτυσσόμενου Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Συλλόγου μας.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr