Φιλική νίκη του Χαρίλαου Τρικούπη επί του Κεραυνού Αγίου με 81-55 (Φωτο)

Τέταρτη φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου επί της ομάδας του Κεραυνού Αγίου με 81-55.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν μια βραχεία κεφαλή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια 37-33.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή που πάτησε γκάζι από τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μουράτογλου που σημείωσε 22 πόντους με 3 τριποντά έφτασε σε ακόμα μια φιλική άνετη επικράτηση.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού σήμερα 11/9  το απόγευμα εκτός έδρας στις 6:00 μ.μ στο ΔΑΚ Πρέβεζας απέναντι στην ομάδα της Νικόπολης.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης:(Ζωντός)Ιωάννου 9(1), Βουρνάς 6, Παπαδιονυσίου 6(2), Τοπουζίδης 5(1), Μουράτογλου 22(3), Σταυρόπουλος 4, Παπαρέγκας 8(1), Γεωργιάδης 5, Μουρίκης 4, Ψάλτου 9, Λειβαδάς 3.

  

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr