Από σήμερα στη Λάρισα ο Χ.Τρικούπης για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Αγιάς (Βίντεο)

 

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το δύσκολο εκτός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στον Γ.Σ Ερμής Αγιάς.

Ντεμπούτο στο πάγκο του Μεσολογγίου σε επίσημο παιχνίδι για τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους του παίκτες του καθώς και ο Μάρκο Ψάλτου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο μάτι και δείχνει να είναι έτοιμος ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα του Μεσολογγίου θα αναχωρήσει σήμερα Σάββατο για την θεσσαλική πόλη όπου το απόγευμα θα πραγματοποίηση και προπόνηση στο γήπεδο της Αγιάς, όπου θα αγωνιστική και αύριο το απόγευμα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Πριν την προπόνηση της Παρασκευής στην καθιερωμένη ενημερωτική συνέντευξη στην κάμερα του  Www.AitoSports.GR  μίλησαν ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη Φώτης Ιωάννου, καθώς και ο κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη Γιάννης Δημητριάδης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί..

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr