Καλαμπάκος : «Έχουμε πολλά προβλήματα. Αποσύραμε την ένσταση»

Το Μεσολόγγι συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες ήττες, και πλέον βρίσκεται στο 3-8, συνεχίζοντας να δίνει μάχη για την παραμονή του στην Basket League.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ανέφερε πως η ομάδα του μετά την τελευταία προσθήκη του Ντάρελ Πουαρίε έκλεισε τις μετακινήσεις παικτών, ενώ αναφορικά με την ένσταση τόνισε ότι η ομάδα του την απέσυρε :

«Σήμερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο απρόσεκτοι αμυντικά και να φάμε τόσους πόντους. Ξέρετε ότι έχουμε πολλά προβλήματα τους τελευταίους δύο μήνες και πιστεύω ότι μετά και την τελευταία αλλαγή του ψηλού έχουμε κλείσει τα “πήγαινε-έλα”. Τώρα έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας και ελπίζω να μάθουμε τα ονόματα όλων των παικτών μας και να μάθουμε και να παίζουμε μαζί».

Για τη σημερινή επίδοση στην επίθεση της ομάδας του: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε έφεση στην επίθεση. Παρόλα αυτά δεν έχουμε παίκτες που βάζουν πόντους σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε αλλά έχουμε και πολλά προβλήματα. Εδώ και δύο εβδομάδες κάναμε προπόνηση με 7-8 παίκτες και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Ελπίζουμε να σταματήσουμε με τα προβλήματα και να μπορέσουμε να δουλέψουμε σαν μία ομάδα της Stoiximan Basket League όπως και οι άλλες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να έχουμε 12 παίκτες έτοιμους όπως και πολλές άλλες ομάδες, αλλά το αποδεχόμαστε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτσι όπως τον περίμενε: «Ναι. Έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ. Έχουν πολλές συνεργασίες και είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Όταν έρχονται οι νίκες, σε λίγο θα νιώθουν ανίκητοι. Πιστεύω ότι είναι καλά και όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εικόνα του ΠΑΟΚ».

Για την ένσταση και τη διαιτησία (για φάση με τον Γκρίφιν που διαμαρτυρήθηκε το Μεσολόγγι):«Όχι δεν κάναμε τελικά και την αποσύραμε. Έχουμε κάποια θέματα, αλλά θεωρώ ότι για να κάνεις ένσταση πρέπει να την κάνεις για κάτι σοβαρό που έχεις αδικηθεί και εμείς σήμερα δεν είχαμε κάτι απτό για να κάνουμε ένταση. Τα λάθη και των διαιτητών και της γραμματείας είναι ανθρώπινα και συμβαίνουν».

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr