×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16PROETIMASIA-ALIK-AXEL
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Αλικυρναϊκός: Έναρξη της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι με το Αγγελόκαστρο (photo)

 

Έναρξη της προετοιμασίας το μεσημέρι της Τρίτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά ενόψει του πρώτου «τελικού» το προσεχές Σάββατο στις 5 μ.μ με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου για την διαδικασία των play-out που θα αναδείξει και την ομάδα που θα παραμείνει και την νέα χρονιά στην Α κατηγορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι την παραμονή στην κατηγορία θα κερδίσει η ομάδα που θα συγκεντρώσει 4 βαθμούς και άνω, ενώ αν υπάρξει ισοβαθμία και χρειαστεί και τρίτος αγώνας ο οποίος δεν αναδείξει νικητή, την παραμονή κερδίζει το σωματείο που κατέλαβε στην κανονική περίοδο την καλύτερη θέση.

Τρία σημαντικά προβλήματα που έχουν να κάνουν στα μετόπισθεν της ομάδας είναι αυτά που πονοκεφαλιάζουν τον Σταμάτη Σαρρή ενόψει του πρώτου παιχνιδιού, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον τιμωρημένο Κάλτση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ζέρβα Γρηγόρη και Κάκκου Γιώργου, με τον πρώτο να έχει αποκομίσει από το τελευταίο παιχνίδι με την Μυρτιά οκτώ ράμματα πάνω από το δεξί φρύδι, και τον δεύτερο λόγω θλάσης να συνεχίζει αποθεραπεία.

Χαλάρωμα και παιχνίδια με την μπάλα σε μικρό χώρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο θα συνεχιστή καθημερινά μέχρι και την Πέμπτη.

 Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 {gallery}16PROETIMASIA-ALIK-AXEL{/gallery}  

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr