Δέσμευση 650.000 ευρώ για κατασκευή ταρτάν στο Παπαχαραλάμπειο

Δεσμεύτηκε το ποσό των 650.000 ευρώ για την κατασκευή του ταρτάν στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο.

Ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο της κατασκευής του ταρτάν, στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου.

Το ποσό των 650.000 ευρώ, έχει δεσμευτεί ως πίστωση για την κατασκευή του ελαστικού τάπητα στίβου (ταρτάν) και των υπολοίπων αγωνισμάτων στίβου (ρίψεων – αλμάτων).Ο υπ. οικονομικών κ. Χουλιαράκης υπέγραψε τη σχετική πίστωση, χρήματα τα οποία θα προέλθουν από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του www.nafpaktianews.gr αναφέρουν ότι το Παπαχαραλάμπειο σύμφωνα με τον σχεδιασμό αναμένεται την άνοιξη του 2019 να αποκτήσει ταρτάν και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα στίβου, καθιστώντας το, ως ένα από τα ελκυστικότερα και αρτιότερα στάδια της Ελλάδας..Άλλωστε σε αυτό έχει συμβάλλει αποφασιστικά τόσο ο δήμος Ναυπακτίας,όσο και η επιτροπή σταδίου με τον πρόεδρό της Γιώργο Αλεξόπουλο που έχουν συμβάλει τα μέγιστα και έχουν εντάξει σε τροχιά ανάπτυξης και εκσυγχρονισμό το στάδιο με διάφορες παρεμβάσεις αλλάζοντας την εικόνα του ολοκληρωτικά.

Από το ποσό των 650.000 ευρώ,αποδεσμεύονται περίπου οι 30.000 ευρώ για τα έξοδα των τευχών δημοπράτησης,ενώ η δημοπρασία του έργου αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο παίρνοντας σειρά από το εθνικό στάδιο Ηρακλείου.Αν όλα εξελιχθούν κατ’ευχήν θα πρέπει μέσα στον Νοέμβριο ή αρχές Δεκεμβρίου να ξεκινήσουν οι εργασίες οι οποίες θα διαρκέσουν  ένα τρίμηνο. Να σημειωθεί ότι το εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο αυτή τη στιγμή λαμβάνει τη «μερίδα του λέοντος» στον τομέα των επιχορηγήσεων κάτι που γίνεται εμφανές στα συνεχιζόμενα έργα

Αυτή ωστόσο την εποχή, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες υπογειοποίησης του συστήματος άρδευσης του χλοοτάπητα του βοηθητικού γηπέδου στο βόρειο τμήμα του σταδίου, ενώ θα ακολουθήσει η επανασπορά με καλύτερης ποιότητας φυσικό χλοοτάπητα.

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr